Cavia in opvang Overijssel

Bobby (bij huidige baas aanwezig) - In de opvang bij Flappus

Maak kennis met Bobby. Bobby is een Boerenfox van 29-6-2013. Het is een gecastreerde reu.

Lieve Bobby is op zoek naar een ander plekje. Hij is, met vast goede bedoelingen, cadeau gedaan aan iemand die daarna vrij snel is overleden. Degene die nu de zorg over hem heeft, wilde geen hond meer. Zij zorgt hartstikke goed voor hem, maar Bobby voelt ook dat hij eigenlijk niet gewenst is en dat heeft hij niet verdiend.

Bobby is een lief mannetje. Bij mij in pension gaat hij goed met de meeste honden. De nieuwe honden neemt hij vaak op sleeptouw. Hij reageert alleen fel op Poedels, Labradoodles en dat soort honden. Hij kijkt de kat even uit de boom, maar als hij je eenmaal kent is het lieve en enthousiaste hond. Dat gereserveerde is ook wel een karaktereigenschap van de Boerenfox. Hij kan wel ongelofelijk uitdagen als hij naar binnen moet, dan speelt hij pak mij dan als je kan, maar de andere momenten loopt hij keurig mee.

Voor Bobby zijn we op zoek naar een rustig huishouden zonder kleine kinderen. Met een ander hondje zou hij naar verwachting wel kunnen. Katten kan ik uitproberen, maar heeft denk ik niet de voorkeur. Bobby kan prima een tijdje alleen zijn. Aandachtspunt is wel dat hij trekt aan de riem. Het kan best wel een druk mannetje zijn, maar hij wil ook graag knuffelen en bij je liggen.

Wie heeft er een plekje voor Bobby waar hij nooit meer weg hoeft? Voor dat hij bij zijn huidige huisje kwam had hij al een niet zo rooskleurig verleden. Wilt u eens kennis maken met Bobby dan kunt u contact opnemen met Inge Weernekers op telefoonummer 0618650472. Bobby kijkt er naar uit om eens kennis te maken met u.

Algemene informatie

Reu (gecastreerd)
Ras: Boerenfox
Kleur: Tricolor
Ingeënt: Ja

Wil jij Bobby (bij huidige baas aanwezig) adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bobby (bij huidige baas aanwezig) helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bobby (bij huidige baas aanwezig), maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bobby (bij huidige baas aanwezig) een forever home vind!

Menu Title