Cavia in opvang Overijssel

Bijou - In de opvang bij Flappus

Bijou is een lieve Campbelli dwerghamster, die bij ons in de opvang kwam omdat het helaas niet klikte met een soortgenoot. Dit knappe meisje houdt van dutjes doen, rennen in haar hamsterrad, klimmen over houten bruggetjes en zandbadjes nemen. Ook vindt ze het prima om zo nu en dan opgepakt te worden. Hamsters zijn geen knuffeldieren, maar kunnen wel tam worden en ze zijn ontzettend leuk om naar te kijken! Bijou kan zowel alleen als met soortgenoten gehouden worden. In het laatste geval is het nog belangrijker dat de leefruimte groot genoeg is, om ervoor te zorgen dat er rust in de groep ontstaat. Voor meer informatie over de verzorging en huisvesting van deze hamstersoort, kunt u altijd contact met ons opnemen. En uiteraard ook voor een kennismaking met dit leuke dametje!

Algemene informatie

Vrouw
Soort: Campbelli Dwerghamster
Kleur: Wildkleur
Datum binnenkomst: 17-08-2018

Wil jij Bijou adopteren of reserveren? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over adoptie kunt u vinden op de pagina Een dier adopteren.


Bekijk alle opvangdieren

Wil jij Bijou helpen een huisje te vinden?

Heb jij geen plek voor Bijou, maar wil je wel graag helpen om deze te vinden? Deel dan dit bericht op social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat Bijou een forever home vind!

Menu Title