Katten dierenopvang in Overijssel

Ralph (verblijft in een gastgezin) - In de opvang bij Flappus

UPDATE: Ralph (verblijft in een gastgezin) is geadopteerd!

Ralph was een hond zonder naam. Als 9 jarige fokreu is hij zwaar verwaarloosd aangetroffen bij een broodfokker. Nu hij niet meer hoeft te presteren, is een reu als Ralph niet meer nodig. Hij heeft zijn hele leven in een kleine, smerige ruimte geleefd om voor nageslacht te zorgen. Wij vinden dat Ralph een tweede kans verdiend om zo de jaren die hij nog heeft de liefde te voelen die hij altijd heeft moeten missen. Zijn gebit is onder behandeling bij de dierenarts, door veel liggen en weinig lopen vindt Ralph lopen nog een beetje lastig, hij heeft staar en is daardoor blind aan één oog. Ralph is verder gezond verklaard door de dierenarts en is volledig gevaccineerd. De dierenarts verwacht dat Ralph een bijzonder leuke cocker wordt en hij nog een aantal goed jaren tegemoet zal gaan. 

 Ralph kan goed met andere honden en is zindelijk. In het gastgezin waar hij nu in verblijft ligt hij vooral veel in de bench en hij loopt af en toe een klein stukje in de tuin. Hij is dan vooral heel erg benieuwd en snuffelt hij in het rond. Zijn bench is op het moment zijn veilige haven. Als hij even niet weet wat hij met zijn vrijheid aan moet, dan trekt hij zich even terug. Ralph zoekt een thuis waar het niet druk is.  

 Één, twee of drie personen die een rustig thuis kunnen bieden lijkt het meest ideale voor Ralph. Mensen die hem kunnen begeleiden in het kennis maken met lopen aan een riem en andere ‘spannende’ momenten. Kinderen onder de 12 jaar of een groot gezin gaat niet werken voor Ralph.  Dat is te druk voor hem en daar wordt hij niet gelukkig van.

 Ralph verblijft in een gastgezin met meerdere honden en is bij voorkeur te adopteren na de jaarwisseling, dit ivm herstel van de gebitsreiniging, en de stress rond de feestdagen.  

Verwacht je een rustige kerst en jaarwisseling, vind je het niet erg om zelf de nazorg te doen en vooral; Ben jij de persoon die Ralph nog een aantal mooie jaren kan geven? Dan mag hij in dat geval eerder naar zijn toekomstige thuis. Door Ralph zijn gebitssanering kan hij nog even niet gecastreerd worden dat zal in een later stadium gebeuren.

 

 

 

Algemene informatie

Herplaatst in Lambertschaag op 27-12-2018


Bekijk alle opvangdieren

Menu Title