Cavia opvang in Zwolle Overijssel

Een dier adopteren

Reserveren

Heeft u op onze website of via onze social media een dier gezien dat u heel graag een nieuw thuis wilt geven? Dan kunt u dit dier alvast reserveren. Dit zal dan vermeld worden op beide websites. Een reservering blijft maximaal 5 dagen staan.

U kunt ons mailen o.v.v. het dier naar keuze. U krijgt per mail een ontvangstbevestiging waarin wij u vragen uw reservering definitief te bevestigen. Zodra wij deze bevestiging van u hebben ontvangen, zal de reservering op beide websites vermeld worden. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken om langs te komen.

Bekijk onze opvangdieren


Afstand doen

Wij proberen de dieren hier in de opvang de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden hen natuurlijk een warme en schone leefomgeving, eten en drinken, aandacht en zo nodig medische zorg. Wij zorgen voor de benodigde inentingen, chip en castratie/sterilisatie bij de dieren. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring en doen onze uiterste best om voor ieder dier een fijn nieuw thuis te zoeken. Dit kost geld. Daarom vragen wij een bijdrage in de kosten. Ook moet u een verklaring tekenen dat u afstand doet van uw dier.

Let op: u kunt bij ons niet pinnen. Zorg dus dat u contant geld meeneemt.


Tarieven

Wij proberen de dieren in onze opvang de best mogelijke zorg te bieden. Wij bieden hen een warme, schone leefomgeving, eten en drinken, aandacht en zo nodig medische zorg. Dit kost geld. Vandaar dat wij een bijdrage in de kosten vragen. Hieronder vindt u de prijzen die wij hanteren voor opvang en herplaatsing:

Konijnen Adoptie konijn: ram: 65 euro (inclusief castratie en inenting). voedster: 35 euro (inclusief inenting).
Afstand konijn: ram 30 euro en voedster 30 euro.
Vogels Wisselt.
Knaagdieren Wisselt.

 

Let op: u kunt bij ons niet pinnen. Zorg dus dat u contant geld meeneemt.


Herplaatsing van konijnen

Een konijn heeft ruimte nodig om een waardig konijnleven te leven. Daarom werken we met een verdeling van formaten van konijnen. Een dwerg is tot 2 kg, Klein is 2 tot 3 kilogram, middelgroot is 3 tot 5 kilogram en groot is meer dan 5 kilogram. Deze verdeling van gewicht en formaat EN karakter maken uit wat het konijn nodig heeft aan leefruimte. De formaten die we bij elk konijn of koppel noemen zijn absoluut MINIMAAL. Groter is natuurlijk altijd beter, hiermee geeft u konijnen veel plezier en gemoedsrust en kunt u zelf ook genieten van een vrolijk konijn.

Menu Title