Asielhonden in dierenopvang Flappus

Flappus nieuws

A very merry Flappus 2016

28 december 2016

Vandaag was het Feest bij Flappus! Er waren tal van activiteiten te beleven, één daarvan was Hersenwerk voor Honden. Het idee is dat de hond, geconcentreerd en op zijn eigen manier, wat lekkers of leuks gaat zoeken en elke hond vindt dat geweldig!

Wij willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en vonden het erg gezellig dat jullie er bij waren. Ook alle vrijwilligers ontzettend bedankt, want zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest! In ons fotoalbum op Facebook kunt u nog even nagenieten van alle leuke momenten.

Ook was er een leuke speurtocht voor de kinderen in onze wijk, en je kon op het einde geschminkt worden en met je favoriete dier op de foto. De foto’s werden gemaakt door de beste Flappus fotografen. Ook knipten wij deze dag gratis de nagels van jouw hond en of konijn. En we leerden je gelijk hoe dat moet. En je kon natuurlijk ook lekker wat drinken en eten tussen onze dieren, ze liepen lekker rond te scharrelen.

Verder hielden we een speciale flessenactie; we probeerden deze dag zoveel mogelijk lege statiegeldflessen binnen te halen. De gehele opbrengst ging natuurlijk naar stichting Flappus.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title